Tel: 0497 935 688

ecologische afwerking en renovatie

Decoratieve bepleisteringen, sierpleisters, kleurpleisters, leemfinish en glanspleisters

Interieurafwerking met leempleister en kalkstuc

Behalve schilderwerk met natuurverven verzorgt Art d’Eco ook binnenafwerking met natuurlijke sierpleisters op basis van leem of kalk. Dit zijn dunne, in de massa gekleurde sierpleisters met een stijlvolle, warme uitstraling en typerende subtiele kleurschakeringen. Ze kunnen dienen als volwaardig alternatief voor, of aanvulling op het traditionele schilderwerk.

Leemfinish

leemfinish interieurafwerking Deze pleister leent zich voor het integraal in kleur afwerken van wanden en zelfs plafonds. Hij wordt ‘gesponsd’ afgewerkt en vertoont een fijn gekorrelde natuurlijke textuur.

Het kleurenpallet gaat van sobere tinten voor een eigentijdse strakke stijl, tot warme kleuren voor een eerder knusse atmosfeer.

Leempleister heeft een sterk vochtregulerend vermogen, wat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat, zeker als het onderliggende basisstucwerk ook met leem wordt uitgevoerd.

Kalk ‘glanspleister’

kalk glanspleister interieurafwerking Van origine een traditionele Italiaanse stuctechniek, lijkt deze ‘Stucco Lustro’ sterk op het meer gekende Marokkaanse ‘tadelakt’. Een van de grote verschillen is dat de plaatsing ervan veel minder arbeidsintensief is, wat de betaalbaarheid ten goede komt.

Typerend is het zacht glanzende gepolierde natuursteenaspect en de fraaie kleurschakeringen, zonder kitcherig te zijn. Het kleurenpallet omvat elke gewenste tint, van pastel tot felle kleuraccenten.

Deze zeer stijlvolle pleister is geschikt voor de afwerking van woonruimtes, horeca, sanitaire ruimtes, en zelfs voor een slijtvaste afwerking van vloeren! Ook laat hij zich perfect combineren met leempleister of schilderwerk.

 

Leempleister
Leempleister
Leempleister
Leempleister
kalk glanspleister
stucco lustro
stucco lustro, detail
stucco lustro, detail
stucco lustro, detail
stucco lustro, detail
kalkstuc, toegepast in een douche

Meer inlichtingen of een gratis offerte?

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.