Tel: 0497 935 688

ecologische afwerking en renovatie

Interieurafwerking

Afgewerkt interieur

Voorbereidingswerken

Alvorens een ondergrond af te werken zijn meestal voorbereidende stappen noodzakelijk. Dit gaat van reinigen en schuren tot het herstellen en renoveren van de verschillende ondergronden. Wij besteden veel zorg aan deze stappen. Ook al is er in het eindresultaat van deze stappen niets meer te merken toch zijn deze onvermijdelijk voor een esthetisch en duurzaam resultaat!

  • Uitplamuren van plafonds en wanden
  • Vlies kleven over kritische ondergronden
  • Herstellen barsten, scheuren en loszittend pleisterwerk
  • Verwijderen oud behangpapier

Wanden en Muren

Voor de afwerking van uw binnenmuren zijn verschillende mogelijkheden. Structuurloos renovatievlies geeft uw muren extra stevigheid: ideaal bij renovatie maar ook voor nieuwbouw!

Verfmerken: Auro, Biofa, Aquamarijn, Galtane, Aglaia, Biopin, Ecotec, Leinos.

Moet er een wand bijgeplaatst worden? Dat doen we gewoon in één moeite mee. Een scheidingswand wordt netjes op maat gemaakt, geïsoleerd en afgewerkt zodat het geheel mooi harmonieert met de rest van uw interieur.

Decoratieve schildertechnieken:

Sluiertechniek, muurschildering, letterschilderen, sjablonen,…

Decoratieve technieken met leembepleistering of venetiaans stucwerk: een natuurlijke charme!

Behangen met decoratief behangpapier

Een uniek accent in uw woning.

Ramen en deuren

Renovatie, onderhoudswerk en nieuw schilderwerk. Natuurlijk is onderhoudswerk noodzakelijk voor een gezond huis. Bij het schilderen en onderhouden van ramen en deuren kan door kleur en verftype een nieuwe look worden gecreëerd in uw woonruimtes. Oude en ietwat uit de tijd zijnde interieurs krijgen hierdoor een hedendaagse uitstraling.

Parket en plankenvloer en trappen

Renovatie en heropwaarderen: oude vloeren en trappen hebben een ongekende uitstraling die zeldzaam is geworden. Daarom worden in oude huizen trappen en plankenvloeren of parkets met zorg gerestaureerd. Het resultaat is steevast overweldigend!

Isolatie

Bij renovatiewerkzaamheden komt heel wat kijken alvorens het schilderwerk aan de beurt is. Nieuwe plafonds en wanden worden vooraf vaak geïsoleerd. In het geval wij worden gevraagd voor de verdere afwerking kunnen ook de voorbereidende werken zoals het isoleren en plaatsen van nieuwe wanden en plafonds door ons gedaan worden. Ook voor het isoleren is er een ruime en zeer degelijke keuze uit ecologische isolatie materialen. Advies en hulp kunt u bij ons ontvangen.

 

Van ontwerp naar realisatie
Afwerking muur en trappen
Inrichting en schilderwerk
Interieurrenovatie
Afwerking interieur
Interieurrenovatie
Bepleistering binnenmuur
Aanbrengen sierpleister
Schilderwerk en glanspleister
Decoratief schilderwerk
Decoratie kinderkamer
Kastdeuren, afgewerkt met kalkverf
interieurafwerking

Meer inlichtingen of een gratis offerte?

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.