Tel: 0497 935 688

ecologische afwerking en renovatie

Interieurrenovatie

Interieurafwerking - schilderwerken

Art d'Eco verzorgt het renoveren van uw interieur met kennis van zaken. 

Op basis van uw eigen ontwerp of van uw binnenhuisarchitect, voeren wij alle werken uit om van de renovatie van uw interieur een geslaagd project te maken.

Wij besteden veel aandacht aan de voorbereidende werken. Het reinigen en schuren, het herstellen en renoveren van de verschillende ondergronden zijn immers onontbeerlijk voor een mooie en duurzame afwerking.

Voor de afwerking van de binnenmuren, vloeren en plafonds zijn er verschillende mogelijkheden. Indien nodig plaatsen wij ook extra wanden. Deze worden netjes op maat gemaakt, geïsoleerd en afgewerkt zodat het geheel mooi harmonieert met de rest van uw interieur.

Het vernieuwen van electriciteitsleidingen, waterleidingen of afvoerleidingen nemen we meteen in het project op, zodat u niet afhankelijk bent van meerdere aannemers. Zo kunnen de verschillende fases van de renovatiewerken netjes opvolgen en zijn de werken sneller klaar. Ook uw investeringskost in op deze manier een stuk transparanter.

Voor de verschillende soorten interieurafwerking maken wij gebruik van natuurlijke producten en verven. Art d'Eco is gespecialiseerd in ecologische afwerkingsproducten en natuurverven van een zeer professionele kwaliteit.

 

renovatie nachtgang (vloer, wanden, plafond, deuren en trap)
Renovatie badkamer
Badkamerrenovatie
Interieurrenovatie, voor en na
Interieurrenovatie

Meer inlichtingen of een gratis offerte?

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.