Tel: 0497 935 688

ecologische afwerking en renovatie

Binnenschilderwerken

schilderwerken schildersbedrijf binnen

Art d’Eco staat voor verzorgde binnenschilderwerken met kwaliteitsvolle ecologische verven.

Voorbereidingen bij binnenschilderwerken

Bij het schilderen van wanden en plafonds valt het belang van de voorbereidingen niet te onderschatten. Bij oude ondergronden worden de oppervlaktes ontvet, loszittende delen verwijderd en terug bijgewerkt, verpoederde ondergronden gefixeerd, schimmel-, vocht-, en roetplekken behandeld, barsten zorgvuldig hersteld en gewapend. Eventueel wordt er ter versteviging een renovatievlies over het geheel aangebracht.

Zowel oude als nieuwe ondergronden worden standaard volledig geplamuurd. Dit zowel om oneffenheden uit te vlakken als om putjes en krassen weg te werken. Slechts zo wordt een perfect eindresultaat bekomen. 

Alvorens te schilderen kunnen de muren eventueel nog extra verstevigd worden met effen vliesbehang , ecologisch geproduceerd uit gerecycleerde vezels. Vliesbehang kan zeer nuttig blijken in ruimtes waar veel passage is - of waar kleine kinderen rondstruinen…

Schilderen van muren en plafonds

De schilderwerken binnen zijn de kers op de taart. Art d’Eco maakt gebruik van professionele, hedendaagse ecologische verven van hoge kwaliteit. Nagroeibare en natuurlijke grondstoffen en geen schadelijke uitwasemingen of afval!

Er wordt gewerkt met afwasbare tot schrobvaste verven. Daarnaast kan er gekozen worden voor een afwerking met kalkverf. Een volledige ruimte of een accentmuur, kalkverf zorgt met zijn fraaie kleurschakeringen voor een stijlvolle, warme en doorleefde sfeer.

Verder verzorgen wij ook behangwerk. Klassiek behang of bedrukt vliesbehang, met een oneindige keuze aan stijlen, kleuren en motieven.

Als alternatief voor het traditionele schilderen en behangen werkt Art d’Eco ook graag met natuurlijke sierpleisters op basis van leem of kalk. Deze zijn reeds in de massa gekleurd en geven een ruimte een geheel eigen allure.

Schilderen van schrijnwerk.

Ramen, deuren en ander schrijnwerk kunnen worden geschilderd of ‘gelakt’ met lakverf, in een matte, satijnglanzende of hoogglans uitvoering. Als alternatief kan er geopteerd worden voor een afwerking met vernis of olie. Ook hier wordt consequent gekozen voor degelijke én ecologische producten.

 

schilderwerken en traprenovatie
Schilderwerken en afwerking interieur
Schilderwerken en afwerking interieur
Schilderwerken binnen
Schilderen trap en traphal
Schilderen trap en traphal
Schilderwerken - lakwerk
Schilderwerken keuken: wanden en plafond

Meer inlichtingen of een gratis offerte?

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.